top of page
Har du været medlem på vores gamle side skal du oprette dig på ny:

Information til personer som før har været medlem af SponsorCar:
 

Den 13. marts 2017 blev vores sponsorcar.dk side desværre udsat for en cryptolocker afpresser, som formåede at låse vores side - samt dennes backup. Sagen blev meldt til politiet med det samme, og vi har i samråd med politiet valgt ikke at betale afpresseren, da politiets erfaring fortæller os, at selvom vi betaler afpresserne, er vi ikke sikker på at få åbnet filerne, og heller ikke sikret imod, at det kan ske igen. Betaler vi, er vi reelt også med til at finansierer deres kriminelle aktiviteter. Derfor besluttede vi med det samme at følge politiets anbefaling.

Det har været en SUPER HÅRD beslutning, da det betyder, at vi fra SponsorCars side mister 12 års arbejde, og har været nødsaget til at starte helt forfra, og for dig som var medlem på den gamle side, betyder det, at du skal oprette dig på ny. Såfremt du havde VIP status eller et beløb til gode, er disse desværre også mistet, da vi ingen mulighed har for at genoprette dette. Vi er selvfølgelig rigtig kede af det på både jeres og vores vegne, men vil gøre vores bedste for at sikre SponsorCar kan komme i gang igen - og fortsat tilbyde jer medlemmer oplevelser/gavekort/penge mod at køre med reklamer. Vi håber på jeres forståelse.

 

For at komme hurtigt i gang igen, har vi valgt kun at indhente de mest nødvendige informationer på dig som medlem. Fremadrettet vil vi heller ikke have penge stående på en konto hos os, men i stedet afregne penge / billetter / gavekort / produkter direkte med den kunde I kører for. Muligheden for at være VIP medlem er fjernet, så vi anbefaler derfor, at du følger os på Facebook, og vil snarest muligt lave en App, hvor du kan få information om kampagner direkte på din mobil hurtigst muligt.

Denne ny side er selvfølgelig sikret bedst muligt mod denne nye type cryptolocker angreb, og backup rutiner er blevet forbedret, så vi fremadrettet ikke bør opleve samme situation.

​Med venlig hilsen,

SponsorCar

Det er gratis og uforpligtende at være medlem

bottom of page